Митко Димитров: Друго си е да си в родния ти град


Митко Димитров: Друго си е да си в родния ти град
09-01-2017 13:19 | sportenplovdiv.com

Завърналият се в родния си Пловдив с екипа на Академик Бултекс 99 Митко Димитров коментира пред местен сайт двубоя с Черно море Тича и завръщането си у дома. Той сподели, че се чувства много добре в отбора и има добър колектив.

 

"Отне ми дълго време да се възстановя, след контузията, която получих през лятото, дори доста повече, отколкото очаквах, но вече съм здрав и всичко е добре. Пловдив е едно добро начало за мен да си стъпя на краката. До момента отборът ни е трети и се надяваме да надграждаме само на това.

 

Момчетата в отбора ме приеха много добре, за което съм благодарен на всички. Мисля, че имаме един добър колектив и съм доста доволен от първата ми седмица в отбора. Отборът е добър и като колектив, и като индивидуалности.

 

Друго си е да си бъда в моя град. Чувствам се много добре особено след такава победа. Надявам се на още победи и по-убедително от тази. Мисля, че може да играем доста по-добре от това, което показахме и с късмет мисля, че може да направим нещо по-значимо в първенството."

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Димитър Димитров, Академик Бултекс 99
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи