Александър Дяковски: Ще запомня годината със силни и хубави емоции


Александър Дяковски: Ще запомня годината със силни и хубави емоции
(сн. lap.bg)
01-01-2017 14:04

В началато на новата 2017-а година BGbasket.com се обърна към всички треньори на отборите от мъжкото първенство, за да направят равносметка на изминаващата година, да споделят какво очакват от следващата, както и какво е мнението им за настоящото първенство. Ето какво каза наставникът на Спартак Плевен - Александър Дяковски

 

- Каква година изпращате?

В личен план бе една страхотна година, защото всички покрай мен са здрави. Децата растат, правят бели, както трябва да бъде и затова всичко е перфектно. От професионална гледна точка това наистина бе една много добра година, която ще запомня с много силни и хубави емоции по терените и пълната зала в Плевен. Това стана благодарение на силните и добри игри на отбора.

 

- Как виждате първенството до момента?

Очаквах да е много оспорвано, но не чак толкова. Не знам дали някои мачове трябва да се броят за изненади, защото се видя, че всеки може да падне от всеки и никой не е застрахован, както беше преди години. Аз не си спомням по-интересно първенство, а за мен то е и по-добро от миналия сезон. Доста от отборите са по-добри като Академик Бултекс 99, Берое, смея да твърдя същото и за нашия. Затова и първенството е по-силно и далеч далеч по-интересно.

 

- Какво си пожелавате за новата 2017-а година?

Колкото и банално да звучи - здраве на всички баскетболни фенове, на баскетболните хора, на семейството ми и на отбора. Имахме доста трудно начало на сезона с доста травми и почти нямаме играч, който да не е пропускал мачове. Оттам се получиха и някои по-лоши резултати. Това обаче е в миналото. Нека сме здрави и другото ще се нареди.

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен, Александър Дяковски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи