Любомир Минчев: Беше грозен мач


Любомир Минчев: Беше грозен мач
04-12-2016 12:42 | nbl.basketball.bg

Берое победи Академик Бултекс 99 в последния кръг на НБЛ и зае второ място в класирането. Ето какво каза след мача старши-треньорът на отбора Любомир Минчев:

 

 "Не искам да подценявам техните усилия, но ние направихме всичко възможно те да се върнат в срещата. Имаше много хубави неща, които направи нашия отбор, но в същото време като цяло смятам, че беше грозен мач. И двата отбора допуснаха много грешки. Не може да имаме претенции да играем на високо ниво, а да правим толкова много грешки.  Това е единственото нещо, от което не съм доволен. Основна задача за мача беше да не правим, но ще си правим изводите по-късно. Не искам да обвинявам само Мартин Раднев и Евгени Василев, които влязоха накрая.  Мартин мога да го обвинявам най-вече заради поведението му. Не може да има такова поведение. Възможно е и те да са допуснали грешки, но и преди това отбора бъркаше. На няколко пъти вдигнахме разликата и точно заради грешките им позволявахме те да се върнат. Явно трябва да тренираме още." 

 

Николай Николов /Берое/: "Може би в началото ги прекършихме и след това успявахме да запазим разликата  до четвъртата част, когато се отпуснахме. Двете успешни стрелби от тройката на Оскар Белфийлд в края бяха много важни, ноо и ние допуснахме прекалено много грешки." 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Академик Бултекс 99, Любомир Минчев, Николай Николов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи