УАУ! Сан Антонио разгроми звездите на Голдън Стейт (видео)


УАУ! Сан Антонио разгроми звездите на Голдън Стейт (видео)
(AP photo)
26-10-2016 09:19

Кауай Ленард вкара рекордните в кариерата си 35 точки, а Сан Антонио буквално разгроми звездната селекция на Голдън Стейт в първия ден от новия сезон в НБА. Шпорите започнаха повече от ударно и спечелиха със 129-100 като гост над финалиста в НБА от миналия сезон.


ЛаМаркъс Олдридж имаше 26 точки и 14 борби за успеха, а резервата Джонатан Симънс се включи отлично с 20 точки. Пау Гасол пък дебютира с 18 минути на терена, но имаше едва 2 точки и 4 борби. Шпорите водеха убедително през цялото време, а резултатът говори красноречиво.


Кевин Дюрант дебютира с 27 точки и 10 борби, а Стеф Къри имаше 26 точки. Дреймънд Грийн имаше 18 точки и 12 борби, а Клей Томпсън се отчете с 11. Личеше си обаче, че Уориърс имат много много работа, за да изчистят играта си и да свикнат с новото статукво на терена.


Домакините имаха аванс от 16-12 в първата част, след което Спърс я завършиха със серия от 19-4 От този момент нататък гостите контролираха двубоя и не оставиха съперника да си мисли дори за секунда, че може да се доближи и да опита обрат.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Сан Антонио, Голдън Стейт, Кауай Ленард
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи