Фенербахче удържа Барса в трилър


Фенербахче удържа Барса в трилър
21-10-2016 23:57

 

Фенербахче взе втора поредна победа в Евролигата само с точка разлика. Преди седмица турците удариха Брозе у дома, а сега сториха същото с Александър Везенков и Барселона след 73-72 като гост. Мачът беше изключително интересен и се превърна в истински трилър, който се реши в края.


Фенерите водеха с 2 точки преди последната част, а с добро начало дръпнаха с 9. Барса не се отказа и с няколко тройки се върна в мача, а имаше и шанс да изравни. Това стана, след като Везенков открадна топката, но Тайрийс Райс пропусна от тройката. И все пак минута преди края българинът бе фаулиран и след два успешни наказателни удара разликата падна до точка. Последва пропуск за Фенербахче и нов шанс за Барса, който обаче бе пропилян от Райс. Американецът задържа прекалено дълго топката и стрелбата му бе блокирана, а в последните секунди гостите си подаваха топката и времето изтече.


Везенков игра 19 минути в двубоя и се представи на добро ниво. В крайна сметка българинът завърши мача със 7 точки, 4 асистенции, 2 борби и 2 отнети топки, които обаче за съжаление не стигнаха за успех.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА БАРСЕЛОНА - ФЕНЕРБАХЧЕ

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ РЕДОВНИЯ СЕЗОН В ЕВРОЛИГАТА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В РЕДОВНИЯ СЕЗОН НА ЕВРОЛИГАТА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ РЕДОВНИЯ СЕЗОН В ЕВРОЛИГАТА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ РЕДОВНИЯ СЕЗОН В ЕВРОЛИГАТА

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евролига, Барселона, Александър Везенков, Фенербахче
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи