Явор Аспарухов: Явно процесът на напасване ще бъде по-дълъг


Явор Аспарухов: Явно процесът на напасване ще бъде по-дълъг
(сн. lap.bg)
21-10-2016 20:31

Помощник-треньорът на Лукойл Академик Явор Аспарухов коментира пред БНТ днешната трудна победа на отбора като гост на Балкан в Ботевград във втория кръг от НБЛ:

 

„Трудно ми е да дам обяснение защо започваме мача така. Това се случва в пореден мач. Явно процесът на напасване един към друг ще бъде малко по-дълъг. Надявам се момчетата да свикнат един с друг и да започнем да играем по-добре. Специално за играта в защита нямам обяснение. Подценяване в никакъв случай не е имало. Ние не играем най-добрия баскетбол в момента, за да подценяваме когото и да било. Оправдания в момента не можем да търсим. Надявам се процесът на напасване в най-скоро време да приключи, защото ни чакат доста трудни мачове.”

 

Гардът на „студентите” Павлин Иванов добави: „Всички знаем, че в Ботевград се играе тежко. Има добра публика, въпреки че днес не беше както преди. Първото полувреме не бяхме толкова концентрирани върху детайлите, които трябваше да изпълним. Второто вдигнахме оборотите и както виждате, има разлика. Няма такова нещо като подценяване, ние не подценяваме нито един отбор.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Явор Аспарухов, Павлин Иванов, Лукойл Академик, Балкан, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи