Дарин Великов: Отборът ни е гладен за победи


Дарин Великов: Отборът ни е гладен за победи
21-10-2016 18:53

Непосредствено преди началото на сезона на женското ни първенство, BGbasket.com се свърза с треньорите на отборите с въпроси относно подготовката, очакванията от сезона и съперниците тази година. Ето какво каза треньорът на Берое Стара Загора - Дарин Великов:


"Щом сме събрали тези състезателки значи сме доволни от селекцията. Ние сме ги искали. Единствено не можахме да влезем в добър игрови ритъм, но се надявам с мачовете в Адриатическата лига да се включим във вътрешното първенство в по-добро игрово състояние.


Целите си ги поставяме сами, нямаме конкретни такива от ръководството. Нашият отбор е гладен за победи, за добро класиране и ще се постараем в края на сезона да сме там, където заслужаваме. Много е рано да говорим за крайни резултати, тъй като сезонът е дълъг и може да се случи всичко. Целите сме си ги поставили ние треньорите и състезателките, а те са доста високи.


Това, което се случи с Дунав не е нормално. Един отбор, който бе няколко пъти шампион на България в последните години и да се разпадне по такъв начин може да се случи само в Африка и България. Относно конкуренцията - смятам, че Монтана на този етап е малко по-високо стоящ от останалите по една единствена причина. Това е така, тъй като основната част на състава се запази и само се прибавиха нови момичета. С изключение на Септември, всички останали отбори са равностойни."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ДП - жени, Берое Стара Загора, Дарин Великов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи