БФБ и Столична Община обявяват на пресконференция нов проект за подрастващи


БФБ и Столична Община обявяват на пресконференция нов проект за подрастващи
20-10-2016 11:01

В петък, 21 октомври, от 13:30 часа, в зала „Триадица“ ще се проведе съвместна пресконференция на БФБаскетбол, Столична община и ФИБА Европа. Поводът е стартът на нов проект за съвместна работа за развитието на минибаскетбола в София.

 

В срещата с медиите ще участват президентът на баскетболната централа Георги Глушков, Изпълнителният вицепрезидент Иван Ценов, председателят на постоянната комисия за децата, младежта и спорта към Столичен Общински съвет Татяна Георгиева и Радмила Търнър – мениджър Национални федерации и спорт в офиса на ФИБА Европа.

 

Какво ви съобщихме по-рано на 21 и 22 октомври София ще е домакин на 4-та платформа FIBA U14 Get Together за развитие на баскетболисти до 14-годишна възраст на ФИБА Европа. Ден по-късно, в неделя, в столицата ни ще се проведе и 5-то заседание на Комисията за подрастващи. За двете събития у нас ще пристигнат и президентът на ФИБА Европа Тургай Демирел и Генералният секретар на европейската федерация Камил Новак, както и много треньори за подрастващи.

 

На организирания семинар за треньори на подрастващи пък лекции ще изнесат гръцкият специалист Костас Мицас, американецът Крис Дийл, а от българска страна презентация ще представи треньорът от школата на ЦСКА Христо Ценов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: БФБ, ФИБА Европа, Радмила Търнър, Христо Ценов, Георги Глушков, Иван Ценов, Татяна Георгиева, Тургай Демирел, Камил Новак, Костас Мицас, Крис Дийл
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи