Филип Виденов: Оптимист съм въпреки колебливите ни контроли


Филип Виденов: Оптимист съм  въпреки колебливите ни контроли
(сн. lap.bg)
30-09-2016 13:58

Лукойл Академик даде пресконференция днес в Пресклуб "България" преди участието на отбора в квалификационния кръг на Шампионска лига. Българският тим започва от втория кръг с домакинство на румънския шампион Орадя на 4-и октомври в зала "Универсиада".

 

Ето какво каза преди мача един от най-опитните играчи в отбора Филип Виденов:

 

„Очакванията ми са високи, както винаги в Лукойл Академик. Надявам се след тези два мача с Орадя да се класираме за Шампионска лига. Без значение по какъв начин играем - грозно или красиво, най-важното нещо в момента е да се класираме. Дори да не успеем сезонът продължава и съм сигурен, че може да постигнем нашите цели.

 

В България трябва да спечелим всичко, което може, а в Европа трябва да продължим, до където можем по най-добрия начин.

 

Аз съм оптимист, въпреки че в контролите играхме колебливо, но имаше много обстоятелства, които ни попречиха да разгърнем пълния си потенциал. Сега ще починем и ще успеем да се концентрираме максимално до мача, който ще играем. От страна на мотивация и енергия мисля, че ще изглеждаме както трябва, което в такива мачове понякога е по-важен фактор. Целите на Лукойл Академик винаги са едни и същи, както всяка година. Напрежението ще падне след първия мач ще стане ясно как сме се подготвили. Мисля, че сме достатъчно добър отбор да мислим и сега не е време да мислим за Суперкупата. Отдавна не съм на 20 години и не се притеснявам, че имаме три мача следващата седмица.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Филип Виденов, Лукойл Академик, Шампионска лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи