Бивш национал кандидат за общински съветник в Балчик


Бивш национал кандидат за общински съветник в Балчик
30-09-2016 18:59

Бившият национал - Даниел Димитров, е кандидат да Общински съветник в Балчик. Изборите за местния парламент ще се проведат в неделя (2 октомври), а той е под №8 в листата на движение "Силен Балчик".


Димитров е с над 300 мача в националния отбор на България и е участник на две европейски първенства. Като играч е бил част от отборите на ЦСКА, Левски, Лукойл Академик, Компакт Димитровград, Черно море, Фикосота, Спартак Евроинс МВР и Ал Насър от Саудитска Арабия. След края на кариерата си той става треньор и води отборите на Спартак Евроинс МВР, Славия, Дунав и Черно море, с който играе и финал в първенството през 2009 година.


От няколко години Димитров тренира деца в Балчик, като е основател на местния клуб. Именно спортът е в основата на кандидатурата му за общинския съвет, като той иска да работи за подобряване на материалната база в общината, за да могат повече деца от Балчик и района да спортуват.

 

Димитров има и блог в BGbasket.com, в който често анализираше отделни двубои от родното първенство, както и други тема свързани с българския баскетбол.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Даниел Димитров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи