Черно море се договори с Порт Варна


Черно море се договори с Порт Варна
30-09-2016 17:03 | varnautre.bg

Новият Черно море получи подкрепата на Порт Варна. Това обяви изпълнителният директор на клуба Борис Стоянов.

 

“За наша радост сме пред подписване на договор с Порт Варна. Помощта ще е по-редуцирана в сравнение с минали години, но ще ни е от огромна помощ. Голямо съдействие за това ни оказа и кметът на града Иван Портних. От юни, когато стана ясно, че ще има отбор, до сега всички финансови разходи се поемат от спонсора ни Павлин Николов. Много други фирми също ще ни помагат през новия шампионат – всяка с различни суми, според възможностите си. Това са хора, които са свързани със спорта и в частност с баскетбола”, обясни Борис Стоянов.

 

На 2 октомври (неделя) предстои да бъде открита и детско-юношеската школа на Черно море, в чийто проект участват и близнаците Калоян и Деян Иванови. Партньор на подрастващата формация на варненци е асоциация “Докосни дъгата”.

 

Откриването ще започне в 17.00 ч. в зала “Христо Борисов”, а водещи ще бъдат популярните журналисти от БНТ Камен Алипиев и Сашо Йовков. За настроението на публиката ще се грижат Мариана Попова, Ангел, който е популярен от дуета си с Моисей, Бате Енчо и актьорът Веселин Плачков.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи