Стеф Къри плаши съперниците - иска да става още по-добър


Стеф Къри плаши съперниците - иска да става още по-добър
(AP photo)
30-09-2016 10:21

 

Новият сезон в НБА ще започне след месец, а само преди дни отборите стартираха официално подготовка. С изключително голям интерес естествено се чака отборът на Голдън Стейт, най-вече заради привличането на Кевин Дюрант.


Лидерът на тима Стеф Къри, който през миналия сезон стана първият избран единодушно за Най-полезен играч в НБА, въпреки това заплаши съперниците си, че иска да става по-добър.


В плейофите обаче Къри игра с контузии в коляното и глезена, което се отрази на представянето му. Той продължава да бъде питан за този момент, а тези въпроси продължават да го дразнят, тъй като в крайна сметка е играл и при титла нещата щяха да стоят по различен начин.


Безспорно най-големият удар на Уориърс бе привличането на Кевин Дюрант, но Къри казва, че първо за него е важно да стане по-добър.


"Не мисля по никакъв начин за някакви други очаквания. Просто искам да ставам по-добър. Искам да съм по-добър от миналата година. Това щеше да е така, без значение дали Дюрант е тук или не. Аз мисля нещата по различен начин, тъй като аз все още трябва да върша работата си и то на високо ниво, за да бъдем толкова велики, колкото искаме" заяви гардът, с което няма как да не стресне противниците.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Стеф Къри
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи