Над 200 деца напълниха Габрово за International Basketball Camp


Над 200 деца напълниха Габрово за International Basketball Camp
24-08-2016 09:39

Преди три дни в Габрово завърши International Basketball Camp, който се проведе за първи път. Главният организатор Владимир Искров събра голям брой треньори от България, Италия и САЩ, които работиха с около 220 деца.


Малко повече от седмица младите състезатели провеждаха занимания под ръководството на наставниците, които останаха доволни от тях. Самите треньори пък също бяха щастливи от това, което видяха като условия и организация и надеждите са това да продължи.


Безспорно най-голяма емоция деца и организатори изпитаха, когато в събота присъстваха на демонстративен мач по баскетбол за хора в инвалидни колички. Те искрено се радваха на ентусиазма на хората, които от своя страна също дадоха всичко от себе си, макар и в такова положение.


Един от треньорите в школата на Балкан - Виктория Маринова, бе част от кампа, а след края му тя държеше да изкаже задоволството си пред BGbasket.com: "Благодаря на организатора Владо Искров за поканата да бъда част от кампа и на всички, които участваха в в него. Поздравявам Влади за смелостта и куража да започне и реализира такъв мащабен проект, какъвто е този международен камп. Благодаря за възможността да работя с изключителни специалисти от България и чужбина. Можем само да сме доволни от видяното и от това, което направихме. Гости бяха доста добри треньори, а аз лично успях да науча нови неща. Поздравления и за присъствието на доц. Роглева, тъй като в днешно време е много важна и психологията в спорта. Радвам се, че в края дойде и Георги Панов и децата имаха възможност да се докоснат до тази легенда, който им разказа много интересни истории. Благодаря за изминатите дни и се надявам това да е първият камп от много следващи."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: International Basketball Camp
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи