Дюрант: Игрите бяха терапия за мен


Дюрант: Игрите бяха терапия за мен
(USA Today)
23-08-2016 19:12

 

Новото попълнение на Голдън Стейт - Кевин Дюрант, заяви, че това да играе за националния отбор на САЩ е било като терапия за него. След решението му да премине в Уориърс върху него се изля много негативизъм, а положителните емоции от Олимпийските игри в Рио, където американците взеха златен медал със силна негова игра на финала, със сигурност ще му подействат положително.


"Това преживяване беше като терапия за мен, след като реших да направя голяма промяна в моя живот. То направи животът ми по-лесен. Това определено бе нещо различно за мен, а да дойда тук и да намеря среда, в която хората ме приемаха и не се интересуваха от друго освен да са ми приятели бе нещо, от което имах нужда", споделя Дюрант.


Суперзвездата едва ли ще си признае, но той определено е чувствителен относно критиките, които получи от феновете на Оклахома Сити, които само преди няколко месеца го боготворяха.


"Няма да позволя на някого да открадне радостта ми", казва Дюрант, който не отрече приноса на националния отбор и на Монти Уилямс, който бе асистент и в Оклахома Сити.


"Монти Уилямс ми казваше всеки ден - не оставяй на никой да ти отнеме радостта. Аз съм радостен, когато съм там и играя, а това отиде на друго ниво просто играейки до тези страхотни състезатели и за Coach K и неговият екип. Концентрирах се върху това, а шумът около мен просто намаля" завърши Дюрант.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: САЩ, Кевин Дюрант
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи