Кириленко като Глушков


Кириленко като Глушков
23-08-2016 10:15

По подобие на родната федераця по баскетбол и руската няма алтернатива на настоящия президент. Считаният за най-успешен баскетболист, роден в границите на днешна Русия, Андрей Кириленко е единственият кандидат за шеф на организацията, съобщава официалният сайт на РФБ.


Редовното отчетно-изборно събрание на федерацията ще се състои утре (сряда, 24 август) в Санкт-Петербург. На него ще бъде изслушан отчета на президента и контролно-ревизионната комисия, а също така ще се проведе избор за нов четиригодишен срок на руководните органи на федерацията: президент, изпълнителен комитет и контролно-ревизиона комисия.

 

"Съгласно ч. 7.31 от Устав РФБ на длъжност президент на РФБ е издигнат само един кандидат - Андрей Генадиевич Кириленко", се казва в съобщението.

 

Както вече BGbasket.com информира читателите си в българската федерация по баскетбол също предстои редовно отчетно-изборно събрание, което ще е седмица след това на руската - на 2 септември. Единствената кандидатура за президент е на настоящия Георги Глушков.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Русия, Андрей Кириленко
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи