Звездата на Косово доволен след поредните контроли на тима


Звездата на Косово доволен след поредните контроли на тима
22-08-2016 10:58

 

Звездата на косовския баскетбол Дардан Бериша е доволен след мачовете, които националният отбор изигра в Италия. Косоварите изкараха известно време на Апенините, където играха контроли с американски университетски отбори. В тях те записаха четири победи и едно поражение, а до края на подготовката остават срещи с Катар и Кипър.


Косово е един от съперниците на България в квалификациите за Евробаскет 2017, като това ще е дебют за тима в официални двубои. Бериша допълни, че групата е много тежка, но за тях всичко е възможно.


"Очевидно е, че съперниците ни в контролите не са на нивото на отборите в групата за квалификациите. Аз обаче мисля, че до момента сме свършили много добра работа, а най-важното е, че успяваме да се сплотим като отбор. Играхме добре на всички мачове в Италия, въпреки че паднахме в единия с продължение. Все пак знаем, че нивото на университетите в САЩ е високо и затова трябва да се радваме от показаното.


Сега отново сме в Прищина, където ще тренираме няколко дни. След това пътуваме до Кипър, за да изиграем последните си контроли преди дебюта със Словения", коментира Бериша.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Косово, Дардан Бериша
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи