Лукойл Академик гостува на сръбски гранд за контрола


Лукойл Академик гостува на сръбски гранд за контрола
22-07-2016 12:12

Лукойл Академик ще изиграе контрола срещу сръбския гранд Партизан в подготовката си за новия сезон. Това съобщи за BGbasket.com старши-треньорът на отбора Тони Дечев. Освен с тях българския тим ще срещне и Мега Лекс, който ще представи новата си селекция чрез мач с българския тим. Двубоите ще бъдат съответно на 23 и 24 септември. 

Освен тези срещи Лукойл Академик ще участва и на турнир в Стяуа като до момента има уговорени 4,5 контроли. 
Българският шампион вероятно ще запази в състава си всички играчи, които имат договори. Сред тях са Филип Виденов, Асен Великов, Павлин Иванов, Христо Захариев и Крис Минков. Все още не се знае дали Митко Димитров ще остане в отбора, тъй като е с изтекъл договор, но клубът има интерес към него. Припомняме, че към момента Лукойл привлече двама чужденци в състава - украинецът Максим Корниенко и неговият съотборник и MVP на полското първенство Дани Гибсън. Тимът на Дечев ще привлече и още минимум двама състезатели като единият ще бъде център. 

Очаква се българският отбор да започне подготовка към 20 август, но с намален състав заради участието на няколко играчи в националния отбор на България. 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Лукойл Академик
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи