Удо: Който го е страх от мечки, не ходи в гората


Удо: Който го е страх от мечки, не ходи в гората
21-07-2016 20:02

Рилски спортист научи съперниците си за квалификационния кръг на Шампионска лига. За трета поредна година самоковци ще се срещнат с беларуския Цмоки Минск в първия кръг, а при успех в серията ще срещне Ирони Нахая. Новият старши-треньор на отбора Людмил Хаджисотиров присъства на жребия, който се проведе в Мюнхен, а ето как той коментира всичко пред BGbasket.com:

 

„Не е лек жребият. В този турнир няма слаби отбори. Има добри и още по-добре. Цмоки са един от тях. Играли  сме вече две години с тях. Бяхме близо втория път, а сега ще ни е за трети. Преди няколко дни Данчо Бозов ми каза защо ще ходите до Мюнхен, след като ще играем с Цмоки Минск и наистина се оказа прав, но това е съдбата.

 

Ние полагаме всички усилия да сглобим добър отбор и вярвам, че може да направим нещо позитивно. В крайна сметка, който го е страх от мечки, не ходи в гората.

 

Запознат съм със селекцията на Цмоки на този етап. Имат няколко нови класни състезатели – двама сърби, един литовец и един пойнт гард американец от Бундеслигата. Запазват и Джъстин Грей, който е много силен заедно с петимата им национали. Имам идея какво да очаквам. Със същият треньор са. Въпросът е ние да се подготвим максимално, както и ще го направим. Ще излезем със самочувствие и ще се борим до дупка.

 

Турнирът определено ще бъде силен, гледайки групите,които се сформираха и всички отбори, които участват. Интересен микс от отбори, но на много високо ниво. Очаквам много интересни мачове.Организаторите са се постарали всичко да е наистина на много високо ниво. Очаквам доста качествен турнир от квалификациите до края.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров, Шампионска лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи