Безумие на български съдия предизвика сериозен скандал и бой (видео)


Безумие на български съдия предизвика сериозен скандал и бой (видео)
10-07-2016 14:04

Преди месец във Варна се провежда Международен работнически спортен фестивал. Част от програмата е и 3х3 турнир, в който естествено участие взимат и отбори от чужбина.


В един от мачовете на турнира се стигна до сериозен скандал и дори бой, който бе предизвикан от съдията Петър Петров от Добрич, който свири срещи и от НБЛ. Той бе един от двамата ръководещи срещата между отборът на Мини Марица-Изток, в който личат имената на Нели Пашева и Мария Желязкова, и INDET от Мексико.


След края на двубоя, който завършва с победа на българките, една от състезателките на Мексико просто хвърля топката към Петров, който в този момент не гледа към нея, и го удря. Това обаче предизвиква гневна реакция у него, и той незнайно защо веднага замеря мексиканката. За негово нещастие в делегацията на Мексико е и съпругът на въпросната състезателка, който веднага налита на бой на Петров. Освен него това правят и други мексиканци, които са ядосани от безумната постъпка на Петров.


След инцидента съдията си изважда медицинско свидетелство и дори се опитва да осъди мексиканците. Това обаче не се случва, въпреки че Петров е завел иск за петцифрена сума. В крайна сметка скандалът е бил доста сериозен, а поне към този момент не се знае дали за Петров е последвало някакво наказание.


По-долу в края на видеото можете да видите инцидента, а изводите оставяме на вас... А ние очакваме решение на ръководните фактори у нас след случая, който сериозно ни компрометира в международните баскетболни среди. Ще продължаваме да следим случая. 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи