Тити Папазов стана учител по зумба на Левски (видео)


Тити Папазов стана учител по зумба на Левски (видео)
27-05-2016 15:02

 

Този сезон президента на Левски и председател на НБЛ Константин Папазов се включи в ново предизвкателство - участие в реалити формат по Нова телевизия "Звездни стажанти". В него започнаха два екипа от по седем членове, които се състезават с благотворителна цел в развитието на бизнес проекти.

 

В последния епизод на Тити имаше за задача "Създаване на оригинална зумба тренировка", а в негови ученици се превърнаха състезателите от мъжкия отбор на Левски. Може да видите тяхното изпълнение във видеото по-надолу. Изпълнението на Левски и Тити  започва след 4:30 минута.

 

http://vbox7.com/play:9a7d1a2070

 

В края на представлението им състезателите на Левски изпяха заедно химна на "сините", прегърнати през рамо, а в типично негов стил през сълзи Тити сподели, че след семейството му, отборът е неговият живот и съдба. За съжаление на "сините" привърженици Тити отпадна в полуфинала на предаването, а финалисти отанаха актрисата Марта Вачкова и рап изпълнителят 100 кила. 

 

Ето какво послание остави Тити пред зрителите след изпълнението си: "Човек никога ама никога не трябва да се предава. Борете се , хора, до края на живота си и с всички сили. Човек е способен на абсолютно всичко. Само трябва много да го иска."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тити Папазов, НБЛ - мъже, Левски, Звездни стажанти
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи