Стеф Къри: Серията не е свършила


Стеф Къри: Серията не е свършила
(сн. USAToday)
25-05-2016 12:02

Голдън Стейт Уориърс е на път да помрачи рекорда, който направи в редовния сезон, след като до момента губи финалната серия от Оклахома с 1-3. Звездата на Голдън Стейт Стеф Къри коментира загубата на своя тим:

 

„Серията не е свършила. Трябва да вярваме в себе си. Чувството е ужасно и очевидно  е разочароващо. Мисля, че сме специален отбор и няма да приключим по този начин.

 

Вложихме много труд, за да си тръгнем по този начин. Няма да се примиря със себе си през цялото лято, ако приключим финалната серия тук. Не съм сигурен какво трябва да направим, но каквото и да е, трябва да го постигнем., каза Дреймонд Грийн.

 

Къри отбеляза 19 точки с 6/20 при стрелбата и 6 грешки. Той пропусна 9 от своите първи 10 стрелби. Къри и Грийн поеха вината за това, че Голдън Стейт не е контролирал ситуацията в мача, а Тъндър успя да направи своя подем във втората част, който съкруши Уориърс в трети мач.  

 

Междувременно Ръсел Уестрбук направи втори пореден зрелищен мач с 36 точки, 11 борби и 11 асистенции.  Къри отхвърли  въпроса дали контузии пречат на играта му, споделяйки,че се чувства добре физически.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Стеф Къри, Голдън Стейт Уориърс, Оклахома Сити Тъндър
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи