Натов и Бакалов остават начело на Черно море, клубът с нов шеф


Натов и Бакалов остават начело на Черно море, клубът с нов шеф
(сн. lap.bg)
25-05-2016 10:09 | Иван Вълчанов

Старши-треньорът на Черно море Спас Натов и помощникът му Георги Бакалов ще видят отбора и през следващия сезон в мъжкото първенство, научи BGbasket.com. Треньорският тандем пое тима в началото на миналия сезон, в който „моряците” започнаха много добре, а по време на кризата със смяната на ръководството остана начело и довърши сезона.

 

Всички треньори от варненската школа също ще продължат работата си, а целта ще бъдат не титли и медали, а създаване на бъдещи професионални играчи.

 

В края на месец май и началото на юни ще бъдат водени преговори с всички баскетболисти, които завършиха сезона в Черно море, като целта е възможно най-много от тях да останат и догодина. На този етап няма да има разговори с чужденци.

 

Този месец на среща на ръководството на клуба за председател на общото събрание бе избран Павлин Николов, който е представител на един от основните спонсори на клуба. Водят се преговори за спонсорство с Пристанище Варна и общината, но към момента не е ясно какъв ще бъде бюджетът за новия сезон.

 

Баскетболният Черно море ще бъде припознат от сдружение на спортните клубове „Черно море”.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Порт Варна, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи