Нова победа за Торонто и 2-2 срещу Кливланд (видео)


Нова победа за Торонто и 2-2 срещу Кливланд (видео)
(сн. БГНЕС)
24-05-2016 09:13

Торонто Раптърс показа, че Кливланд не е предрешен победител на източната конференция, след като записа втора победа срещу ЛеБрон Джеймс и компания и изравни резултата в серията на 2-2 победи. Динозаврите спечелиха и второто си домакинство с резултат 105-99 и всичко в серията започва отначало. Домакин на следващия мач ще бъде Кливланд, на шестия – Торонто, а на евентуален седми – отново Кавалерите, които имат домакинско предимство.

 

Кливланд претърпя истинско бедствие от тройката през първото полувреме на мача, като вкара само 3 от 22 опита от далечно разстояние. Това помогна на Кайл Лаури и компания да натрупат сериозна преднина, особено през втората част, за 57-41 на почивката. През второто полувреме стрелбата на Кливланд тръгна и отборът започна да топи разликата, като в началото на последната част се върна в мача. Последните минути на мача се играха точка за точка, но Лаури и ДиМар ДиРозан бяха неудържими и вкараха важните стрелби на Торонто, за да изведат отбора си до победа.

 

Кайл Лаури наниза 35 точки за победителите, а ДиМар ДиРозан добави 32. За Кливланд ЛеБрон Джеймс отбеляза 29 и добави 9 борби и 6 асистенции, а Кайри Ървинг записа 26.

 


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ТОРОНТО РАПТЪРС - КЛИВЛАНД КАВАЛИЪРС

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ МАЧОВЕТЕ В НБА

  

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ПЛЕЙОФИТЕ В НБА, СЕЗОН 2015/2016

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ПЛЕЙОФИТЕ В НБА, СЕЗОН 2015/2016

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Торонто, Кливланд, НБА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи