Александър Везенков с дарение за школата на Балкан


Александър Везенков с дарение за школата на Балкан
21-05-2016 14:02

Един от най-добрите ни баскетболисти с мил жест от Барселона 

 

БК Балкан организира социална кампания "Приятели на баскетбола" за подпомагане на своята школа, а един от най-добрите български баскетболисти Александър Везенков-младши показа, че не е забравил родния клуб на своя баща и също ще дари финансови средства по проекта.

 

20-годишното крило на Барселона обяви пред BGbasket.com, че също ще се включи в инициативата за ботевградската школа, а ето какво още каза пред нас:

 „Като човек, който е имал удоволствието да се докосне до тази школа и дори да изиграе с нея два финала на републикански първенства, се радвам, че и аз мога да помогна. Това е една прекрасна инициатива на Балкан и бих искал да приканя всеки, който може да се включи в нея, защото децата са бъдещите на българския баскетбол.“

 

Александър Везенков игра за Балкан на финалите от Държавното първенство за 14-годишни през сезони 2007/2008, 2008/2009, както и на Купа България пез 2009 година. Припомнете си за това повече ТУК и ТУК.

 

Утре вечер предстои последния кръг от редовния сезон в испанскто първенство. До момента Барса и Реал делят първа позиция и каталунците се нуждаят от задължителен успех срещу деветия Тенерифе, за да останат на първото място.

 

В кампанията вече се включи и друг бивш играч на Балкан Иван Лилов. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Везенков, Барселона, Иван Лилов, БК Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи