Монтана отпразнува титлата със забавна игра по улиците на града (видео)


Монтана отпразнува титлата със забавна игра по улиците на града (видео)
Победителките
04-05-2016 19:59

Настроението сред отбора на Монтана 2003 съвсем естествено бе крайно приповдигнато след спечелената титла на България през миналата седмица. Освен с купона след победата над Хасково 2012, състезателките на тима отпразнуваха златото и по друг начин.


По идея на Шарел Алън из улиците на града бе организирано състезание, за което нейните съотборнички бяха разделени на три отбори. С помощта на едно от момичетата от школата на клуба, американката беше скрила листчета с указания из целия град. За някои от тях можеше да се тича, докато за други беше необходимо използването на автомобил. Единствената, която не взе участие в играта бе Анна Соколан, тъй като трябваше да се грижи за детето си.


Всеки от отборите бе получил по едно сурово яйце, което трябваше да носи в себе си. То беше и подписано, за да се знае, че е оригиналното, което е получено в началото на играта. При намирането на всяко от листчетата, всеки отбор трябваше да се снима с него и със своето яйце, иначе не получаваше точки.

 


Победител естествено ставаше отборът с най-много точки. Цялото разстояние трябваше да се измине за три часа, а първият финиширал получаваше 10 точки, вторият 5 и третият 2. За правилно следване на правилата се получаваха по 5 точки. Всяко момиче, което участваше плати такса по 5 лева, а общата сума отиде при отборът победител. В крайна сметка след забавни и изпълнени със смях часове победата отиде за отборът на Келиндра Закъри, Виктория Стойчева и Дебора Филипова.

 


За BGbasket.com Алън заяви, че докато е планирала играта нито едно от момичетата не е искала да не участва. Според нея всички са се забавлявали и това е било още едно доказателство, че това е бил отборът с най-добра химия този сезон. Единственият упрек към Алън е за малката продължителност, но тя добави, че мисълта й не е чак толкова креативна.

 


В крайна сметка сезонът на Монтана приключи повече от интересно, не само с титла и купон, но и със забавна игра, която остави допълнителни положителни емоции у състезателките.

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Монтана 2003
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи