Славко Димитров: Дубълът е награда за всички


Славко Димитров: Дубълът е награда за всички
02-05-2016 16:05

 

Славко Димитров бе част от треньорския екип на Монтана при дубъла през 2000-а година, а сега бе консултант на Стефан Михайлов и при успеха 16 години по-късно. Ето как той коментира триумфа на отбора пред BGbasket.com:


"Щастлив съм, защото смятам, че отборът положи много усилия - състезателките, треньорското ръководство, ръководството на града в лицето на кмета г-н Живков и спонсорите, които подкрепят клуба. Тази публика, която отдавна напълни залата отдавна чакаше този миг, защото след 95-а и 2000-а година, когато направихме златен дубъл, имахме още четири спечелени купи, но ни беше много трудно да се противопоставим в шампионата на отбори, които имаха изключителен финансов и игрови ресурс. Играехме финали, играехме за трето място, но тази година в едно много оспорвано първенство, в които имаше много класни баскетболистки и много здрави мачове, стигнахме до пълен успех.


Това е една награда за всички хора, които работят в този клуб и за всички треньори, които създават играчи и за всички състезателки, които са минали през отбора и са помогнали много Монтана да се утвърди като един баскетболен център. Успяхме за трети път да направим Монтана баскетболна столица на България. Това е изключително голяма гордост за всички нас, които в продължение на толкова години сме оставили душите и сърцата си в тази зала."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ДП - жени, Монтана 2003, Славко Димитров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи