Стефан Михайлов: Разочарован съм от поведението на баскетболистките


Стефан Михайлов: Разочарован съм от поведението на баскетболистките
(сн. lap.bg)
28-04-2016 20:13

Наставникът на Монтана 2003 Стефан Михайлов каза след загубата на отбора си в третия мач от финалната серия в ДП-жени срещу Хасково 2012, че е разочарован от поведението на състезателките си. Ето как той коментира мача пред БНТ:

 

„Не съм разочарован от края, разочарован съм от поведението на баскетболистките. Когато губим с една точка, губим заради недисциплинирани наши действия. Това е целият проблем. Четвъртата четвърт се оказа фатална и индивидуални тактически грешки. Ние в мача три пъти спираме контраатака и правим единичен фаул, нашите момчета не знаят, че сме в бонус и фауловете се изпълняват. Това са 6 точки. Виктория Стойчева се обажда и освен че не е играла добре в защита, й свирят техническо нарушение и точките стават три. Имахме и шест-седем пъти чисти ситуации, изпуснати под коша. Това са големите ни слабости днес.

 

Все още водим с 2-1, не смятам, че днес са ни били и пребили. В Хасково бихме с лекота в първия мач. Във втория момичетата успяха да се вдигнат, надявам се сега и ние да успеем да го направим. Ако не направим толкова тактически грешки, утре ще имаме успех.”

 

Любомир Нешев, пратеник на BGbasket.com в Монтана

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Стефан Михайлов, Монтана 2003, Хасково 2012, ДП - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи