Дардан Бериша ще предвожда Косово срещу България


Дардан Бериша ще предвожда Косово срещу България
27-04-2016 13:03

Звездата на Сигал Прищина - Дардан Бериша ще играе за националния отбор на Косово срещу България на предстоящите квалификации през лятото. Това обяви за BGbasket.com президентът на местната федерация Еролд Белегу. Той добави, че отборът му ще се бори срещу всеки съперник и ще се надява на някоя победа у дома. Ето още от думите на Белегу:

 

"Това ще е нашето първо участие в квалификации. Имаме трудна група. Естествено на първо място слагам Словения, която е фаворит, а след това имаме и Украйна и България. Надяваме се поне за някоя домакинска победа. Естествено ще се борим здраво във всеки мач. Бихме искали да се класираме, но знаем, че ще е много трудно. Все още сме в процес на изграждане на състава. Имаме нужното уважение към всеки отбор в групата е за нас ще е голямо предизвикателство да играем с всеки един от тях.


Естествено Дардан Бериша ще е голямата ни звезда. В състава ще има и още някои момчета от Сигал Прищина, такива от Пея и Башкими. Това ще е основата на отбора. Очакваме и някои състезатели от NCAA, като нямаме много такива в Европа. Имаме и двама играчи със словенско гражданство, но те не се отказват от тях. Все пак ще опитаме да дадем най-доброто от себе си.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България, Косово
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи