BGbasket.com ще връчи награда за най-етичен треньор за шеста поредна година


BGbasket.com ще връчи награда за най-етичен треньор за шеста поредна година
21-04-2016 22:00

И в края на този сезон български сайт номер едно за баскетбола BGbasket.com ще връчи за  шеста поредна година наградата за най-етичен треньор на името на Румен Пейчев. От досегашните носители на трофея единствено Спас Натов продължава да води отбор. Неговият глас ще се брои за две точки. Предните два сезона наградата бе спечелена от Юлиян Радионов, който водеше Ямбол, а преди това и от Иван Чолаков (2012 година) и първият носител на приза Петко Маринов 12 месеца по-рано.

 

Гласове в анкетата ще дадат всички треньори, които в момента са начело на тимове от НБЛ мъже и А група жени, както и тези от мъжката А група. Всички техни гласове ще се броят за една точка. В анкетата ще участват също така председателите на съдийската комисия Стефко Станев и Камен Тошев, както и комисарят и бивш елитен съдия Ангел Иванов, който в момента е регионален инструктор за София и Рила. За две точки ще се броят и гласовете на журналистите от BGbasket.com Любомир Нешев, Иван Вълчанов, Владислава Николова и Христомир Раков. В анкетата ще участват и няколко журналисти, които през годините са доказали своята безкористна любов към баскетбола, като Камен Алипиев, Деян Веселинов, Мария Мицова, Кремена Младенова, Петър Бакърджиев, Александър Сотиров, Хари Латифян, Десислава Джерманска и др.

 

Победителят ще получи традиционния плакет преди един от мачовете от финалния плейоф за титлата при мъжете. За първи път ще има и финансова награда осигурена от медийната група ЕС Медиа АД, част от която е BGbasket.com, чрез председателя на борда на директорите Тодор Иванов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Най-етичен треньор
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи