Мъни Марков: Голяма победа за нас


Мъни Марков: Голяма победа за нас
03-02-2016 16:59

Левски 2014 записа впечатляваща победа при гостуването си на един от най-силните отбори в SIGAL-UNIQA Балканска лига - косовския Пея. "Сините" изиграха много силен мач и шокираха местните фенове, които обаче ги аплодираха след края на срещата. Ето как коментира този успех наставникът на Левски Мануел Марков:

"Това е голяма победа за нас. Повечето от нашите момчета са млади, но се радвам, че в края не се огънаха и издържаха на щурма на Пея и на натиска от феновете. Такива мачове могат да са само от плюс за състезателите, които трупат опит в подобна атмосфера и растат. 

Доволен съм от това, че играхме много добре в нападение, за което говорят и тези 22 асистенции, които имаме. Все още имаме неща, които да коригираме в защита, но вярвам, че и това ще стане. Момчетата играха с желание, раздадоха се и с право се зарадваха на тази победа. Преди срещата ни се въртеше в главите, че можем да се справим с Пея и съм доволен, че го показахме и нагледно.

Един такъв успех ще даде и самочувствие на играчите, а те имат нужда от такова. Младите показаха, че лека полека израстват с мачовете, а  именно това е и нашата цел. Надявам се, че тази победа ще даде допълнителен тласък на отбора и в следващите срещи ще показваме дори и още по-добри неща.

В събота посрещаме Ямбол и ще гоним само победа. Те са корав отбор, биха Спартак преди дни и със сигурност ще се опитат да победят и нас. Ние обаче ще сме готови за предизвикателството и вярвам, че ще успеем да се справим."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: SIGAL-UNIQA Балканска лига, Левски 2014, Мануел Марков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи