Елена Станкова: Тази година ще имаме изключително атрактивен отбор


Елена Станкова: Тази година ще имаме изключително атрактивен отбор
(сн. lap.bg)
16-10-2015 18:56 | Иван Вълчанов

Непосредствено преди началото на сезона в А група - жени BGbasket.com се свърза с треньорите на отборите с въпроси относно подготовката и състоянието на отбора, очакванията от сезона и съперниците тази година. Ето какво каза старши-треньорът на Хасково 2012 Елена Станкова:


„Изхождайки от това, че Тирера се присъедини на по-късен етап към отбора, поради участието й в Африканските игри, считам, че извлякохме максимума от ситуацията, но ни е необходимо още малко време, за да постигнем пълен синхрон между състезателките. Имахме някои леки неразположения, които са овладени и всички са готови за началото на първенството.

 

Мисля, че тази година ще имаме изключително атрактивен отбор. Това видяха феновете и в последната ни предсезонна проверка, и ще акцентираме върху този стил на игра.

 

Не мисля да правя класация за фаворити в първенството. Отборите може да претърпят всякакви промени по време на сезона, което да окаже влияние на играта. За поредна година казвам, че класирането изобщо не ме интересува. За мен е важно да играем успешно в Хасково, наистина да бъдем атрактивни, хората да пълнят залата и да се наслаждават на красив баскетбол. Оставям класирането и подредбата да я направят тези, за които това е ръководещо.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Елена Станкова, Хасково 2012, ДП - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи