Женският Берое намери нов спонсор


Женският Берое намери нов спонсор
24-09-2015 09:28

Фирма "Градус" ще помага за финансирането на женския баскетболен отбор Берое Стара Загора през новия сезон. От компанията ще отделят средства в подкрепа на клуба, който след едногодишна пауза се завръща в елитното първенство. Логото на фирмата ще бъде поставено на екипировката както на първия състав, така и на всички формации от детско-юношеската школа на тима.

Междувременно клубното ръководство се договори със сръбските състезателки Дияна Станчич и Йована Джорджевич и през новия сезон те ще играя с екипа на старозагорския отбор. И двете са родени през 1993 година. Станчич играе като крило, а Джорджевич на позиции 4 и 5.

Контузията на крилото Катя Кордова е по-сериозна от очакваното и тя ще отсъства от терена до пролетта. Ядрено-магнитният резонанс показа скъсване на предна кръстна връзка на лявото коляно и се очаква до края на месеца баскетболистката на Берое да бъде оперирана. Тя ще бъде картотекирана за шампионата и от треньорския щаб се надяват да могат да разчитат на нея в края на сезона.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое Стара Загора
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи