ЛеБрон Джеймс остава в Кливланд (видео)


ЛеБрон Джеймс остава в Кливланд (видео)
11-07-2015 13:09

Кралят ЛеБрон Джеймс, който бе свободен агент, преподписа договора си с Кливланд за още две години. Контрактът му е на стойност $47 млн, но с опция да разтрогне следващия сезон. Тогава ЛеБрон ще се възползва от скачането на тавана на заплатите в НБА заради новия  24 млрд. договор с телевизията.

 

Роденият в Акрон играч се завърна в редиците на Кливланд преди началото на миналия сезон, след като прекара 4 години в Маями, печелейки две титли на НБА.  4-кратният MVP, който изведе тази година своя тим до финалите в НБА, записа средно по 25.3 точки, 7.4 асистенции и 6 борби за 69 срещи в редовния сезон. В плейофите обаче, Кралят показа всичко, на което е способен . На финалите срещу Голдън Стейт той направи феноменално представяне и записа средно по 35.3 точки, 13.3 борби и 8.8 асистенции, което бе най-доброто представяне на финали в историята на НБА. Тимът му обаче загуби с 2-4 от Уориърс.

 

Късно вчера и Мо Уилиямс преподписа за още две години с Кавс. Най-вероятно и Кевин Лав ще остане в отбора. Тимът обаче, все още разговоря с Тристан Томпсън, а се очаква до дни да подпише и Джей Ар Смит, както и героят в плейофите Матю Делаведова.

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ЛеБрон Джеймс, НБА, Кливланд Кавалиърс
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи