BGbasket.com ще връчи награда „Румен Пейчев” за пета поредна година


BGbasket.com ще връчи награда „Румен Пейчев” за пета поредна година
21-04-2015 18:39

В края на този сезон български сайт номер едно за българския баскетбол BGbasket.com ще връчи за пета поредна година наградата за най-етичен треньор на името на Румен Пейчев.

 

Миналата година призът отиде при Юлиян Радионов от Ямбол, а предишните носители са Спас Натов, Иван Чолаков и Петко Маринов. Интересен факт е, че от четиримата носители на приза единствено Юлиян Радионов е действащ треньор в момента. Неговият глас ще бъде зачетен за две точки в анкетата.

 

Гласове в анкетата ще дадат всички треньори, които в момента са треньори на отбори от НБЛ мъже и жени, както и тези от мъжката А група. Всичките техни гласове ще се броят за една точка. В анкетата ще участват също така председателите на съдийската комисия Стефко Станев и Камен Тошев, както и комисарят и бивш елитен съдия Ангел Иванов, който в момента е регионален инструктор за София и Рила. Ще се допитаме и до спортния директор на НБЛ Сандра Велчева, както и мениджър "Съдийство" към лигата Георги Вълчев. За две точки ще се броят и гласовете на журналистите от BGbasket.com Любомир Нешев, Иван Вълчанов, Христомир Раков и Владислава Николова. В анкетата ще включим мнението на колеги журналисти, които през годините са доказали своята любов към баскетбола.

 

Победителят ще получи традиционния плакет преди един от мачовете от финалния плейоф за титлата при мъжете.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър

 

Добавете BGbasket.com в Google+


Тагове: Най-етичен треньор
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи