Контузии пречат на Мача на звездите


Контузии пречат на Мача на звездите
(сн. lap.bg)
29-03-2015 12:29

ДиУейн Джаксън пропуска двубоя, Митко Ангелов конкурса по тройки


Американското крило на Берое ДиУейн Джаксън отпада от участие в Мача на звездите поради контузия. Той няма да бъде заменен от свой колега нито в същинския мач, нито в конкурса по забивки. Двубоят е днес от 15.00 часа в зала "Диана" в Ямбол, а прякото предаване по БНТ1 и БНТ HD започва от 15.30 часа.

 
Промяна има и сред участниците в конкурса за стрелба от тройката. Лидерът на шампиона Левски и юноша на Ямболгаз - шампион с отбора от 2002 г. Димитър Ангелов също е с травма. 
Той се оттегля от участие в конкурса за тройки, но ще бъде по екип за мача, за да уважи местната публика, която го посрещна изключително топло днес, заедно с другите двама представители на ямболската школа - Павел Маринов от Балкан и Павлин Иванов от Берое. На мястото на Ангелов в конкурса за тройки се пуска Бруно Шундов от Лукойл Академик.
 

Припомняме съставите на двата отбора в Мача на звездите:

 

В единия отбор попаднаха Дий Браун, Станислав Говедаров, Върнън Тейлър, Станимир Маринов, Тони Бърнас, Павел Иванов, Антъни Гуджино, Алекс Симеонов, Милян Пупович и Костадин Маршавелски. Състав с пълни профили вижте ТУК

 

Срещу тях ще се изправят следните избраници на феновете: Джими Хънт, Асен Великов, Тайлър Лейзър, Иван Лилов, Диуейн Джаксън, Павел Маринов, Лени Даниел, Димитър Ангелов, Бруно Шундов и Николай Върбанов. Ето и състава на Turkish Airlines с пълни профили на играчите ТУК

 

Треньори на двата отбора, според избора на феновете, ще бъдат Юлиан Радионов (Ямбол) и Драган Баич (Черно море Порт Варна). Те избраха в Мача да се включат още двама ямболии Мартин Дурчев и Павлин Иванов, който сега играе в Берое Стара Загора. Изборът им от чужденците бяха Педжа Стаменкович от Балкан и Жарко Ракочевич от Рилски спортист. 

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Мач на звездите
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи