Павлин Иванов получи специална изненада за рождения си ден (видео)


Павлин Иванов получи специална изненада за рождения си ден (видео)
28-03-2015 14:09

15-минутен клип с поздрави от България и Европа зарадва крилото на Берое


Днес националът и състезател на Берое Стара Загора Павлин Иванов празнува своя 22-ри рожден ден. За своя празник той получи страхотна изненада от своята приятелка моделът Рената Чолакова. За да зарадва своята половинка тя бе събрала специален петнайсетиминутен клип с пожелания от всички негови приятели от детството, бивши и настоящите сътборници, както и тежката дума на неговия старши-треньор Любомир Минчев и помощникът му Явор Аспарухов.

 

Сред гилдията на баскетболната общественост личат имена като младежкия национал Николай Стоянов от Черно море Порт Варна, Деян Бодуров, бивш играч на "моряците", Иван Тенев (Ямбол), Димитът Димитров (Лукойл Академик). От "синята" съблекалня общо послание отправиха бившите съотборници на Павлин Иванов в Левски – Алекс Симеонов, който също е рожденик днес, капитанът на „сините“ Павел Иванов, Деян Карамфилов и Стоян Гюроски . Най-атрактивни в изненадата бяха състезателите от настоящия му отбор Берое Стара Загора, които се включиха няколко пъти в изненадата и бяха доста забавни в пожеланията си. Може да видите техните изпълнения във видеото по-надолу.

 

В клипа може да срещнете и капитанът на Балкан Ботевград Павел Маринов, който е от родния град на Павлин Ямбол и дългогодишен негов приятел. Освен него съпругата му и малкия им син, койтоноси името на своя баща и скоро ще навърши две годиники. Павел Маринов-младши расте доста бързо и смело отправи своите пожелания към Павлин. Освен играчите в родното ни първенство с пожеланията към рожденика се включиха и негови бивши съотборници от Италия Рафаел Гаспардо (Бенетон Тревизо) и Черна гора - Уилям Колман и Дий Бост (Будучност), където Павлин играеше до преди две години.

 

Може да видите минифилма на 195-сантиметровият състезател тук:

 

Още на 15-годишна възраст Павлин Иванов замина в Италия, където прекара близо 4 години, а след това се отправи към Черна гора в тима на Будучност. Там той прекара близо две години, а след това се върна в родния Ямбол. 22-годишният национал стартира сезона с Левски като подписа 3-годишен договор с клуба, но заради финансовите проблеми на тима напусна в края на януари и се включи в тима на Берое Стара Загора.  През годините до сега той бе и неизменна част от националните отбори за подрастващи на България, като изведе тимовете до три промоции в дивизия А през годините. Това лято Павлин Иванов дебютира и в мъжкия национален отбор на България.

 

До момента в първенството той има средно по 10.1 точки, 2.3 борби и 2.9 асистенции.

__________________ 


Тагове: Павлин Иванов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи