Реал Мадрид без проблем срещу Макаби (видео)


Реал Мадрид без проблем срещу Макаби (видео)
(сн.euroleague.net)
28-03-2015 10:29

Реал Мадрид победи убедително европейския шампион Макаби, за да си осигури домакинско предимство на предстоящите плейофи. „Белитя балет“ се наложи над израелския тим с 86-75 в 12-ти кръг от група Е в Топ 16 на Евролига. Така мадрадчани затвърдиха първа позиция с актив 10-2 .  Европейският шампион Макаби се изравни на трета позиция с Панатинайкос и актив 7-5. В следващия предпоследен кръг предстои "Ел Класико", а израелският колос ще посрещне у дома Галтасарай.

 

Джейси Керъл изведе победителите с 18 точки. Фелипе Рейес добави 16 и 9 борби, докато Густаво Айон и Серхио Люл нанизаха по 11, вторият добави и 9 асистенции.

 

За Макаби Браян Рандъл завърши със 17 точки. Джереми Парго добави 14 и 7 асистенции, докато Девин Смит и Джо Аликзандър записаха по 12 за гостите.

 

Домакините от Реал Мадрид започнаха много силно мача като още в началото поведоха убедително с 15-4. Няколко тройки на Руди Фернандес увеличиха още повече преднината на испанците като тя се изкачи на 13 при 27-14 след 10 минути игра. Джереми Парго  и Девин Смит се разиграхха и върнаха гостите отново в игра като намалиха до 2 при 31-29, но на почивката „белият балет“ отново се откъсна с 6 напред при 46-40. Домакините продължиха по-добре и след подновяване на играта като поведоха убедително с 66-54. Нещата не се промениха много и през последната част, а израелците не успяха да се противопостаявт и допуснаха изоставането им да продължи до край. 


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА РЕАЛ МАДРИД - МАКАБИ 

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА Е НА ЕВРОЛИГАТА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГРУПА Е НА ЕВРОЛИГАТА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Евролига, Реал Мадрид, Макаби Тел Авив
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи