Георги Божков: Някой път не можеш да спечелиш всичко


Георги Божков: Някой път не можеш да спечелиш всичко
01-03-2015 16:10

За втора поредна година Дунав 8806 завършва на трето място в турнира за Купата на България. Днес тимът надигра миналогодишния носител на трофея Монтана 2003, а след успеха наставникът на шампионките Георги Божков каза следното:


"Монтана е стойностен отбор и това, че разликата падаше в определени моменти не бива да учудва никого. Ние контролирахме целия мач без да имаме нужната концентрация и нужната мотивация вследствие на това, че не можахме да играем на финал. Много трудно може да се вдигнеш психически, но ние бяхме задължени да играем и да спечелим заради феновете ни, заради името на отбора. Очаквах, че този мач ще се развие горе-долу така и няма да има супер мотивация. Радвам се, че спечелихме.


И феновете, а и всички, сякаш посвикнаха Дунав да е шампион и носител на купата. За кратко време постигнахме три титли и четири купи, което изведнъж дойде малко в повече. Не, че не продължаваме да се борим и да искаме, но по някой път не можеш да спечелиш всичко. Най-важното е момичетата да са здрави. Имахме доста контузии в последния месец. Първо трябва да възстановим отбора и няма какво друго да мислим до следващия мач."

 


Тагове: Купа България - жени, Дунав 8806, Георги Божков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи