Дечо Коешинов: Силите са много изравнени


Дечо Коешинов: Силите са много изравнени
27-02-2015 18:02

Ден преди турнира за Купата на Българияпри жените традиционно BGbasket.com се свърза с всички треньори на участващите отбори в турнира. Попитахме старши-реньорa на домакина Нефтохимик 2010 Дечо Коешинов какво е състояние на отбора им, неговите очаквания и какво мисли за съперника им на полуфинал - миналогодишния носител на Купата – Монтана 2003:


Ето какво каза той пред нас:


Всички състезателки са здрави, което за мен е на-важното. Отборът ни е в добро състояние. Надявам се това, което тренираме, да се получи и на Купата.

 

 

С който и да бяхме на полуфинал, щеше да е едно и също, защото поне за мен силите са много изравнени. Видимо е ,че Монтана са много много сериозен отбор, както и миналата година. Отделно те са Носители на Купата и самочувствието при тях е съвсем друго. Надявам се да направим добър мач и да покажем това, което ние можем. Който иска да играе финал, трябва да победи. Надявам се ние да победим.

 

Фаворит не мога да кажа. В Бургас домакинското предимство не е толкова осезаемо, както, ако турнирът беше в Хасково или Русе. И четирите отбора са много равностойносни, така че моментното състояние на отбора е много важно за спечелване на Купата.“

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Купа на България - жени, Нефтохимик 2010, Дечо Коешинов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи