Билетите за Купата при жените с цена 5 лева на ден


Билетите за Купата при жените с цена 5 лева на ден
26-02-2015 14:06

"Бургс - Европейски град на спорта 2015" ще бъде мотото на турнира 


Билетите за финалната четворка на турнира за Купата на България по баскетбол за жени в Бургас ще бъдат с цена 5 лева на ден. Това съобщи на пресконференция заместник-кметът на Община Бургас Красимир Стойчев.

 

В първия ден на  28 февруари  на полуфинал от 15.15 ще се срешнат отборите на Хасково 2012 и Дунав 8806. Във втория мач от 17.30 часа домакините от Нефтохимик 2010 ще се изправят срещу миналогодишния носител на трофея - Монтана 2003.

BGbasket.com и Sportmedia.tv  ще ви направят съпричастни с Купата на България като ще излъчим на живо и двата полуфинални мача. Двубоят за третото място е на следващия ден - 1-ви март от 12.30 часа, а финалната среща е от 15.00 часа и ще бъде предавана пряко по БНТ. Всички мачове ще се играят в зала „Бойчо Брънзов“.

 

"Домакинството ни задължава, а и разполагаме със състав, който заслужава да спечели купата", заяви Петко Маринов, който през този сезон е консултант в треньорския щаб.


Домакинството на турнира ще преминe под мотото "Бургас - Европейски град на спорта 2015". Направена е специална организация за достъп на хора с увреждания. За тях са осигурени специални места и те ще могат да наблюдават срещите от непосредствена близост.

 

 "Община Бургас е осигурила 10 000 лева за провеждането на турнира. Ще помагаме с каквото е необходимо за организацията на срещите. Ако отборът на Нефтохимик 2010 спечели купата, Община Бургас ще помисли за допълнително стимулиране на клуба", каза още Стойчев. "Благодарение на Община Бургас ще успеем да направим един хубав турнир. Цялото ръководство иска да спечелим купата. Отборът е подготвен и имаме достатъчно добри състезателки. Надяваме се бургаската публика да дойде и да напълни залата. Призовавам бургазлии да ни подкрепят, защото имаме нужда от това", заяви старши треньорът на Нефтохимик 2010 Дечо Коешинов

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Купа на България - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи