Рилски спортист с ново изпитание в ЕВРОХОЛД Балканска лига


Рилски спортист с ново изпитание в ЕВРОХОЛД Балканска лига
25-02-2015 10:14

Самоковци посрещат македонския Кожув тази вечер


Рилски спортист излиза в ново изпитание в ЕВРОХОЛД Балканска лига тази вечер. В своята "Арена Самоков" тимът приема македонския Кожув от 18.00 часа в много важен двубой и за двата отбора. Той ще се предава пряко по БНТ Свят и е от значение за класирането в групата.


Преди две седмици Рилецо спечели гостуването си в Македония и така лиши Кожув от това да се класира директно за полуфинал. Днес македонците ще имат нов шанс да го направят и при успех ще си осигурят първото място преди последния кръг. Рилецо от своя страна ще гонят победа, за да продължат и те да се борят за това първо място. При поражение самоковци ще са почти на 100% трети и мачът им срещу Сигал Прищина следващата седмица ще е без значение.


И двата отбора идват след участие в турнирите за Купата на своите страни. Рилецо завърши на трето място на надпреварата в Плевен, докато Кожув игра финал за македонската купа. Със сигурност обаче и двата отбора ще са достатъчно мотивирани за победи и ще ни чака интересен двубой.


За гостите ще отсъствие плеймейкърът Алексей Нешович, докато от Рилски единствен под въпрос е Върнън Тейлър, който бе ударен в мускула по време на мача срещу Ямбол в събота.

 

Ето и временното класиране в група D на турнира:

Сигал Прищина 3 (победи) - 2 (загуби)

Кожув 3-1

Рилски спортист 2-2
Сутеска 1-4


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА D НА ЕВРОХОЛД БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОХОЛД БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОХОЛД БАЛКАНСКА ЛИГА


Тагове: ЕВРОХОЛД Балканска лига, Рилски спортист
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи