Кметицата на Мадрид посрещна Реал с Купата


Кметицата на Мадрид посрещна Реал с Купата
(сн. Златка Замова)
23-02-2015 19:41

Кметицата на Мадрид в оставка Ана Ботея (съпруга на бившия министър-председател на Испания Хосе Мария Аснар) прие на специално честване баскетболистите на Реал Мадрид с треньора им Пабло Ласо по повод спечелената 25-а купа на краля на турнира на Канарския остров Лас Палмас.

 

„Белите” спечелиха финала с отлична игра в последната минута със 77-71 над Барселона. В кметството в Двореца Сибелес дойде и клубния президент Флорентино Перес, подкрепил отбора лично, пренебрегвайки гостуването на футболистите на Елче (победа с 2-0).

 

„Победихме Барселона с яка защита, безгрешна игра в последната минута и борейки се като обединен отбор! Много сме щастливи!” - каза специално за BGbasket.com капитанът Фелипе Рейес.

 

„Турнирът бе много оспорван и интензивен. Днес ще празнуваме, а от утре почваме подготовка за мачовете от първенството и Евролигата. Започнахме сезона с нови съотборници, които вече се адаптираха, върнахме си радостта и насладата от играта. Надяваме се тази година у дома да заслужим деветата евротитла!”


Златка Замова, кореспондент на BGbasket.com в Мадрид, Испания

 

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Реал Мадрид
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи