Пламен Алексиев: С всеки мач ще показваме по-добра игра


Пламен Алексиев: С всеки мач ще показваме по-добра игра
(сн. lap.bg)
30-01-2015 16:06

Опитният състезател на на Черно море порт Варна Пламен Алексиев, който заради травма игра на инжекции срещу Балкан направи първата си тренировка за седмицата с тима. Той още не се чувства на 100 процента готов.

 

„В сряда ми бе първата пълноценна тренировка за седмицата, тъй като се възстановявах от травма досега. Не се чувствам напълно готов, имам една психическа бариера, която ме притеснява, но ще видим в тренировките как ще се почувствам”, каза гардът.

 

„Постепенно с тренировките започват да се получават нещата в отбора. И самите ние усещаме, че играем по-спокойно в нападение, в защита доуточняваме някои неща. Смятам, че с всеки изминал мач, ще показваме все по-добра игра”.


По повод гостуването в Самоков в неделя, Алексиев заяви: "Да, в последните години наистина играем сполучливо в Самоков, но това са факти, останали в миналото. Всеки мач е труден. Всичко зависи от нас, как ще подходим в началото и как ще продължим до края. Целта поставена пред нас, да гоним първите места, не ни оказва напрежение”, завърши Алексиев.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Пламен Алексиев, Черно море Порт Варна, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи