Росен Барчовски: По-добре, че имаме този мач, за да си вземем поуките


Росен Барчовски: По-добре, че имаме този мач, за да си вземем поуките
(сн. lap.bg)
28-01-2015 20:51

Старши-треньорът на Рилски спортист Росен Барчовски не беше доволен от начина, по който отборът му загуби като домакин на Куманово в последния кръг от първата фаза на ЕВРОХОЛД Балканска лига. Ето какво каза той след срещата:

 

„Загубихме мача глупаво и безотговорно. Първо, проблемът е, че почваме безобразно мача, без концентрация, отпуснати, тъй като сме се класирали и това им се е загнездило в главите. Ние се готвим за този мач сериозно, но това е само според мен. Както и да е, мачът е спечелен, взеха една борба на Тони Гуджино и там мачът свърши. Още една борба, една тройка – безобразни ситуации, а и се уплашиха в нападение – никой не смее да играе, чакат само Данчо Бозов нещо да направи.

 

В крайна сметка по-добре, че имаме този мач, за да си вземем поуките, защото е без значение за по-нататък. По-добре, защото иначе щяхме да се заблудим след мача в Пея, че играем кой знае колко. Но трябва да отбележим, че бяхме без Ракочевич и се контузи Върнън Тейлър. Данчо Бозов е болен, планът ни беше да играе много по-малко, но не стана. Липсата на център може да се компенсира с голямо желание на Тони Гуджино, както се случи срещу Пея. Днес обаче не знам какво му стана, ние играхме без него.”

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Росен Барчовски, Рилски спортист, ЕВРОХОЛД Балканска лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи