Карина Константинова: Спечелихме, защото искахме повече победата


Карина Константинова: Спечелихме, защото искахме повече победата
20-12-2014 09:30

Националния отбор на кадетки спечели втора среща от участието си на Балканиадата в Букурещ. Вчера отборът ни се наложи и над втория тим на Румъния със 58-45 и утре ще играе полуфинал срещу първия тим на Румъния. Във всички срещи много силно се представи състезателката на Балкан Ботевград Карина Константинова, а днес тя отново изигра много силен мач и бе в основата за победата с 30 точки, от които отбеляза 15/15 (100%) от линията за наказателни удари.

 

Ето какво каза след срещата 16-годишната националка Карина Константинова:

 

“Хубаво е , че днес победихме. Играхме добре като цяло и накрая отборната игра спечели мача. Това, че искахме повече победата може би също беше в наша полза и заради товаспечелихме. Лошо беше, че две от момичетата се контузиха, но ние показахме желание и хъс за победата. Последната част играхме добре в защита, с което мисля, че спечелихме мача.

 

Всички отбори играят много добре, но като цяло не са обиграни. Трябва им повече време, за да свикнат играчите един с друг. На нас също ни трябва време. Винаги има отбори, които са по-добри и там няма значение от това кой повече иска победата и кой е по-талантлив.“

 

Владислава Николова, пратеник на BGbasket.com в Букурещ, Румъния

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: България (кадетки 16), Карина Константинова
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи