Христо Ценов: Най-много ме радва това, че момчетата са пределно мотивирани на всички мачове


Христо Ценов: Най-много ме радва това, че момчетата са пределно мотивирани на всички мачове
19-12-2014 23:07

Националния отбор на кадети спечели трета среща от участието си на Балканиадата в Букурещ. Момчетата се наложиха днес и над Македония като по този начин си осигуриха първо място в група В и ще играят за разпределението на местата от първо до четвърто. Утре от 18:15 часа националите излизат на полуфинал срещу силния тим на Унгария. Ето какво каза след срещата помощник-треньорът на националите Христо Ценов:

 

“Доволен съм най-вече, че момчетата успяха да се мотивират, въпреки че вече се бяхме класирали за полуфинал. Радвам се, че не приеха този мач за даденост, а дадоха всичко от себе си и показаха, че могат да играят еднакво добре с противници от всякакво естество.

 

Най-много ме радва фактът, че на всички мачове момчетата са пределно мотивирани. Нивото на отборите е много високо, особено от последните два мача, които ни предстоят – полуфинал и финал, където ни очакват два наистина много сериозни сблъсъка. Отборът ще има нужда от момчетата, които се контузиха, надявам се да се възстановят, за да се включат и да помогнат на отбора.

 

Владислава Николова, пратеник на BGbasket.com в Букурещ, Румъния

__________________


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG 


Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: България (16), Христо Ценов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи