Дечо Коешинов: Тепърва ще показваме и по-стойностна игра


Дечо Коешинов: Тепърва ще показваме и по-стойностна игра
(сн. lap.bg)
14-12-2014 20:17

След като Нефтохимик 2010 нанесе първа загуба на Хасково 2012 за сезона, BGbasket.com потърси старши-треньора на бургазлийки Дечо Коешинов за коментара му за срещата. Той говори и за състоянието на отбора си и това, което иска да види от него напред през сезона:

 

„С двете нови попълнения, които имаме (Шарел Алън и Вера Перостийска, б.а.), отборът става много по-стойностен и качествен. Надявам се с времето да ставаме по-добри, защото те двете все още нямат достатъчно игрова практика. Пристигнаха месец след началото и е нормално да влязат по-късно в ритъм. Мисля, че тепърва ще показваме и по-стойностна игра.

 

Относно мача с Хасково 2012 – държахме положението, както и в предния мач. Просто в първия накрая не издържахме в края, а сега го направихме. Няма какво да коментирам относно съдийството, те коментираха достатъчно. Аз не казах нищо и след първия мач, а сега мисля, че също е излишно да коментирам тези неща.

 

Надявам се да спечелим и следващите си мачове до края на 2014 година. Това ще стане, ако играем така, както загатваме, че можем. Реално първите 15-20 минути срещу Хасково играхме много добър баскетбол. Надявам се занапред да го правим в по-големи периоди от мачовете, защото отборът ни има по-различно лице. Важно е и как ще продължим да играем до сезона. Към момента не сме говорили с ръководството за промени в състава, но всичко може да се случи.”

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Дечо Коешинов, Нефтохимик 2010, НБЛ - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи