Стартира анкетата за най-добър млад спортист на България за 2014


Стартира анкетата за най-добър млад спортист на България за 2014
02-12-2014 11:57

За четвърта поредна година сайтът за детско-юношески спорт Viasport.bg организира анкета за определяне на най-добрия млад спортист на България

Допитването е само до спортните журналисти, които ще определят Златната десетка при подрастващите за 2014 г. Всеки представител на медия има право да посочи 10 спортисти, подредени от първо до десето място. Единственото условие есъстезателите да са на възраст до 19 години, като влиза и набор 1995 г.

За трета поредна година ще излъчим и отбор №1 на България, а за втора - треньор №1 при подрастващи. И при двете категории важи възрастовото ограничение до 19 г., като при треньорите, естествено, то е за възпитаниците им.

Периодът за гласуване е две седмици - от днес, 2 декември 2014 г., до 14 декември 2014 г. включително.

За улеснение на гласуващите Viasport.bg е изготвил списък с номинации с изричната уговорка, че той не е ограничителен и всеки журналист може да посочи имена извън него.

Щастливи сме, че успехите и спечелените медали от младите български спортисти са много повече от посочените в списъка ни и осъзнаваме, че много заслужили състезатели са останали извън него. Ние обаче сме сигурни, че най-добрите им изяви тепърва предстоят и те ще имат и друг шанс да попаднат в десетката, ако не успеят сега.

Резултатите от допитването ще станат известни по време на церемонията по награждаване, която ще се проведе на 22 декември 2014 г. в хотел Sense в София.



Номинациите за 2014 г. - ВИЖТЕ ТУК


Вижте резултатите от класацията за 20132012 и 2011 г.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Най-добър млад спортист, Viasport.bg
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи