Отворено писмо от феновете на Балкан


Отворено писмо от феновете на Балкан
24-11-2014 22:40

На редакционната поща получихме писмо от фенклуба на Балкан. Публикуваме го без редакторска намеса, а то естествено е свързано с новините около клуба в последните дни:

 

ОТВОРЕНО ПИСМО

на Фенклуб БАЛКАН

към г-н Цветан Луканов

 

 

Уважаеми г-н Луканов, членовете на фен клуб Балкан се обръщаме към Вас със следното становище по повод Вашето желание да се оттеглите от длъжността „изпълнителен директор на БК Балкан".

 

Преди всичко бихме искали да Ви благодарим за работата, която сте свършили и продължавате да вършите за нашият любим отбор. За разлика от други ръководители, които са само на думи, Вие действително подпомагахте едно звено от клуба, което мнозина пренебрегват – феновете. Никога няма да забравим четвъртият мач от полуфиналната серия през 2014 година срещу Левски, когато домакините не продаваха билети за баскетболния мач, вместо това трябваше да се закупят билети в комплект с футболния мач на Левски, което завиши цената многократно. Вие бяхте човека, който закупи достатъчно от пакетните билети, за да може всеки фен от Ботевград да влезе безплатно на въпросния мач. Това е само един от многото случаи, в които сте помогнали на феновете.

 

Надяваме се да промените решението си и да продължите да сте част от БК Балкан. В случай, че решението Ви е окончателно, искаме да знаете нашата позиция - категорично Ви подкрепяме и Ви благодарим за всичко, което сте направили за Балкан. Пишем това становище не от куртоазия, а защото искаме писмено да изразим нашето отношение към Вас, ние никога не забравяме хората, които са допринесли за каузата БК Балкан Ботевград.

 

От фенклуб Балкан


Тагове: Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи