Гледайте Мис и Мистър НСА на живо с BGbasket.com и Sportmedia.tv


Гледайте Мис и Мистър НСА на живо с BGbasket.com и Sportmedia.tv
24-11-2014 19:10

Златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика ще бъдат официални гости на церемонията Мис и Мистър НСА, която ще се проведе в Cotton Club тази вечер от 22.30 часа и на която Sportmedia.tv е медиен партньор. Церемонията можете да гледате на живо ТУК 

Конкурсът ще се проведе за трета поредна година, като сред журито на тазгодишното издание ще бъде и треньорката на ансамбъла Ина Ананиева. Кои още ще оценяват претендентите може да си припомните ТУК.

Финалистите сред мъжете и жените са извадка специалисти в 14 вида спорт - волейбол, баскетбол, лека атлетика, плуване, ски алпийски дисциплини, хандбал, конен спорт, софтбол, мотоциклетизъм, футбол, фитнес и културизъм, колоездене, кик бокс и хокей на трева, като наравно с тях има и представители по уважаваните специалности в НСА "Васил Левски" - Кинезитерапия и Мениджмънт на спорта.

От организаторите разкриват, че ще  има награди и за зрителите, които гласуват за своите избранници по време на конкурса. Rapsody Travel и Premium Rally станаха част от партньорите на мероприятието, което можете да гледате на живо и в BGbasket.com тази вечер!

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи